Utazás

HA MOST JÖSSZ

AUTÓ

GPS Koordináta: 47° 37' 50.4" N 17° 14' 53.9" E

Budapest, Győr irányából

Győr felől érkezőknek az 1. körforgalomnál jobbra kell fordulniuk Mosonmagyarovár felé a 86-os számú főúton, majd 2 km-t egyenesen haladni mindaddig, míg meg nem pillantják a Veréb Fesztivál feliratot az út mellett!

Sopron irányából

Sopron felől érkezőknek az 1. körforgalomnál egyenesen kell haladniuk majd 2. körforgalomnál balra kell fordulniuk Mosonmagyaróvár felé a 86-os számű főúton, majd 2 km-t egyenesen haladni mindaddig, míg meg nem pillantják a Veréb Fesztivál feliratot az út mellett!

Pápa irányából

Pápa felől érkezőknek az 1. körforgalomnál jobbra kell fordulniuk, majd pár száz méter után a 2. körforgalomnál balra kell fordulniuk Mosonmagyaróvár felé a 86-os számú főúton, majd 2 km-t egyenesen haladni mindaddig, míg meg nem pillantják a Veréb Fesztivál feliratot az út mellett!

Mosonmagyaróvár irányából

Nekik egyszerűbb dolguk van, csak a Veréb Fesztivál feliratot kell keresniük.

VONAT

Vonattal érkeznél? Válaszd a GYSEV-et! Idén a GYSEV 33%-os kedvezményt biztosít a fesztiválra érkezőknek! Mit kell ezért tenned? Elfele menettérti jegyet kell váltanod, a pénztárnál szólsz, hogy a Veréb Fesztiválra érkezel és megkapod a 33% kedvezményt. Hazafele köteles vagy felmutatni a karszalagot. Amennyiben a visszaút során nem rendelkezel karszalaggal, úgy teljes árú jegyre egészíti ki a jegyvizsgáló a jegyet és pótdíjat szed be. Tehát ahhoz, hogy hazafele is járjon a 33% kedvezmény, őrizd meg a karszalagod! A vasútállomástól a fesztivál helyszíne kb. fél órányi gyaloglásra található. Útközben kihelyezett táblákkal segítjük a tájékozódást.
Menetrendet itt találsz: GYSEV Menetrend


BUSZ

Autóbusszal, az állomástól Mosonmagyaróvár irányába induló buszokkal tudsz legegyszerűbben kijutni, ha ezt a megoldást választanád. Csupán annyit kell tenned, hogy a Csornai Termálfürdő és Camping megállónál leszállsz. Innen már csak pár perc a fesztivál bejárata!

Menetrendet itt találsz: Menetrendek.hu

HA MÁR ITT VAGY

Nagyobb méretért kattints a képre.

HOL IS VAGYUNK?